GIVEAWAY - Време е за хрупкави награди и много смях с @mralmond_bg

GIVEAWAY - Време е за хрупкави награди и много смях с @mralmond_bg

5 юли 2022
Двама от вас могат да спечелят посещение от Господин Бадем на празник/тържество, с което да зарадват децата и близките си! Ще танцувате, ще пеете песни, можете дори и да тренирате с него!
 
 
А един от вас, ще спечели продукти (хрупкави ядки, сушени плодове, тахани, подправки и още много други) на стойност 50 лв.
 
 
УСЛОВИЯТА СА:
 
1. Последвайте @mralmond_bg
2. Последвайте и мен @rori_fitness
3. Отбележете ТРИМА приятели под поста
4. Харесайте поста и по желание го споделете в стори
 
 
Кампанията стартира от СЕГА до 12.07.2022 г., когато ще изберем и тримата победители!
 
Не пропускайте нито едно от условията, хей :)) Пълната информация за играта, можете да видите по-долу!
 
 
Успех и слънчево лято!
 
 

Правила на играта "Mr. Almond турне"

 

ПРАВИЛА INSTAGRAM ИГРА

 

За провеждане на Кампанията с награди "Mr. Almond турне" в Instagram страницата на Mr. Almond @mralmond_bg и партньорската страница @rori_fitness.

 

Организатор на Кампанията

Кампанията "Mr. Almond турне" с награди се организира от "Ран - 2007" ЕООД със седалище и адрес на управление гр. София, ул. "Георги Караславов" 4, уебсайт: https://mralmond.bg/, наричано по-долу Организатор.

 

Срок на Кампанията

Кампанията се организира за периода: 05.07.22 - 12.07.2022 г.

 

Право на участие в Кампанията

В Кампанията може да участва всяко физическо лицe, навършило 18 години, на територията на България. Наградите от Кампанията няма да бъдат раздавани на служители или съдружници на Организатора нито на лицата, заети в тегленето на наградите, както и на служителите на дружества, свързани с подготовката на кампанията (промоцията) и сътрудничещи на Организатора, както и на членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.  

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата: https://www.facebook.com/mralmond.bg, както и в Instagram @mralmond_bg. Организаторът има право да сваля от Facebook страницата https://www.facebook.com/mralmond.bg, както и в Instagram @mralmond_bg, всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания или тези.

 

Правила

Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

 

Условия за участие

За участие в промоцията Участникът трябва да изпълни следните условия:

 

Да разполага с активен профил в социалната мрежа Instagram;

Да тагне трима приятели, с които има планове за лятото;

Да последва/хареса профила @mralmond_bg и @rori_fitness;

Да хареса основният пост на играта.

 

Всеки участник, който изпълни последователно описаните по-горе стъпки за участие в Кампанията, се съгласява с изложените Правила за провеждане на Кампанията, като се задължава да ги спазва. Правилата се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на сайта на Mr. Almond.

Всеки потребител участва еднократно в играта, независимо от броя на постовете, които е публикувал.

 

Лични данни

Участието в Кампанията е доброволно. Включвайки се в играта, Участниците декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат обработвани от Организатора.

Организаторът декларира, че е регистриран като администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД и осъществява обработването на личните данни съгласно правилата на ЗЗЛД.

 

Лични данни за всички участници

Личните данни, които Организаторът събира за целите на играта са имената, посочени в профилите на участниците в Facebook. Организаторът съставя списък от тези имена с цел определяне на печелившите участници. Имената ще бъдат използвани само за целите на промоцията и определяне на победител.

Организаторът ще унищожи списъка с лични данни на участниците до 30 календарни дни след края на промоцията. Организаторът няма да използва личните данни на участници за други цели, освен избиране на победители в играта, и няма да изнася списъка с лични данни към трети страни.

 

Лични данни на победителя

Личните данни, които Организаторът събира за целите на предоставяне на наградите от играта на победителите, са име, фамилия, адрес за доставка, телефон, предоставени от победителя чрез лично съобщение в Instagram. Организаторът използва личните данни на победителите единствено и само с цел предоставяне на наградите. Организаторът ще съхранява личните данни на победителите в срок от 1 месец след края на промоцията. Организаторът ще предостави личните данни на победителите на куриерска фирма "Спиди" или "Еконт", която ще бъде оператор на личните данни с цел изпълняване на куриерските си задължения по превоз на пратките. Организаторът няма да използва личните данни на участниците за други цели, освен избиране на победители в играта и предоставяне на наградата, и няма да изнася списъка с лични данни към трети страни.

Организаторът ясно обозначава доброволния характер на предоставяне на данните, като всеки участник има право по всяко време да откаже предоставяне на личните си данни или да иска предоставените от него данни да бъдат заличени, с което участието му в Кампанията се преустановява.

 

Награден фонд

Наградата е за двама печеливши участници, която представлява по 1 посещение на празник/тържество с продължителност от 1 час от маскота на Mr. Almond / костюма на Mr. Almond. Един участник ще спечели продукти на марката на стойност 50 лв.

 

Условия за участие на маскота на Mr. Almond / костюма на Mr. Almond във Вашия празник.

Посещението трябва да е уговорено минимум 14 дни по-рано с фиксирани ден и час. Организаторът си запазва правото да одобрява вида на празника, на който ще присъства маскотът на Mr. Almond / костюмът на Mr. Almond. Празникът/събитието може да е само от личен характер на физически лица. Събитието не трябва да е обвързано с политически, търговски или религиозни организации. Организаторът си запазва правото да откаже участие на събития, свързани с нецензурни и неприлични цели, изрази, изображения, където се използва реч на омраза, насилие и др. Участието/посещението на маскота на Mr. Almond / костюма на Mr. Almond може да се уговори до края на 2022 г. Организаторът си запазва правото да откаже присъствие на маскота на Mr. Almond / костюма на Mr. Almond, ако някое от горните изиквания, по негово усмотрение, не е спазено.

 

Наградите се предоставят в съответствие с разпоредбите на действащото в страната законодателство.

 

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

 

Теглене на наградите

Трима от участниците, които са изпълнили коректно условията на Кампанията, ще получат награди.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на 13.07.2022 г. чрез специализирана компютърна програма на произволен томболен принцип с избор на печеливши от въведените в компютърната база данни на участниците. В случай, че данните на изтегления печеливш участник са нечетливи, непълни или неверни, или невалидни по друга причина, невалидността на тегленето се протоколира и тегленето се повтаря в същия обхват.

 

Обявяване на резултатите

Печелившият участник ще бъде обявен във Instagram страницата на Mr. Almond 13.07.2022 г. като имената от Instagram профила им ще бъдат публикувани в специално създадено за целта стори.

 

Предоставяне на наградата

Обявеният печеливш участник следва в срок до 3 /три/ дни от обявяването на резултатите да се свърже с Организатора посредством изпращането на лично съобщение във Instagram, в което да посочи име и фамилия, телефон за връзка, както и точен адрес. Ако не го направи в рамките на определения в предходното изречение срок, губи правото си върху изтеглената награда. Крайният срок за доставка на физическата наградa е 15 (петнадесет) работни дни, считано от деня, в който на Организатора е бил предоставен адрес за доставка от страна на Участниците.

 

Други условия за провеждане на Кампанията

Кампанията ще се проведе в съответствие с настоящите Правила, като Организаторът си запазва правото да променя и допълва правилата по всяко време, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване на сайта на Mr. Almond, без да дължи на участниците каквото и да е обезщетение. Участниците в играта следва сами да проверяват за промени в Официалните правила, като Организаторът не е длъжен да ги информира по друг начин за направените промени.

 

С участието си в Кампанията участниците потвърждават приемането на правилата на Кампанията, изложени тук, както и съгласието си за обработване на личните им данни за целите на организираната промоция, както и с Обща политика за поверителност на Mr. Almond.


Открийте ползите на сусамовото масло за Вашето здраве и дълголетие

прочети още

Надежда ви очаква в магазина ни за ядки в Красна поляна в София!

прочети още

Изпечено по специална технология и рецепта на Mr. Almond, кашуто с люспа се оказва и изненадващо полезно

прочети още

Подпечатано – ОТЛИЧНИК! Как да се включите в нашата най-нова кампания, вижте тук!

прочети още

В тази статия представяме тенденциите за годината, включвайки някои вълнуващи и питателни продукти от магазините на Mr. Almond

прочети още

Работно време на куриерите и магазините на Mr. Almond за Коледните и Новогодишни празници 2023 г.

прочети още

Обявяваме Черен понеделник и 20% намаление на всички продукти!

прочети още

Един от любимите ни продукти - КРЕМЧЕ с ванилия и хрупкав лешник е удостоен със ЗЛАТЕН МЕДАЛ и ДИПЛОМ от изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК 2023

прочети още

Заповядайте в най-новия магазин Mr. Almond в Кауфланд - Слатина, бул. "Асен Йорданов" 7.

прочети още

РАН - 2007 ЕООД сключи административен договор за финансиране № BG-RRP-3.005-4612-C01 “Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”.

прочети още

Заповядайте в новооткрития магазин от веригата Mr. Almond в Кауфланд жк. "Хаджи Димитър" 1, ул. "Резбарска" 7Б.

прочети още

Седмица на големите отстъпки в Mr. Almond Южен Парк.

прочети още

Доставки и работно време на магазините Mr. Almond във връзка с предстоящите Великденски празници 2023.

прочети още

20% отстъпка за избрани продукти - онлайн и във всички наши магазини.

прочети още

Седмицата се познава по понеделника... Затова на 28-ти ноември обявяваме Черен понеделник и 20% намаление на всички продукти!

прочети още

4 седмици футбол със страхотните предложения на Mr. Almond.

прочети още

Подаръчен ваучер за ядки, тахани, сушени плодове, семена и още стотици полезни продукти е идеален вариант да зарадваме близки, приятели или колеги.

прочети още

Заповядайте в най-новия магазин от веригата Mr. Almond!

прочети още

Запознайте се с новите ни два неустоими продукта!

прочети още

Ползите от кокосовото масло в кухнята и козметиката са много. Ето част от тях!

прочети още

Кои ядки се препоръчват за превенция и хранителен режим при диабетни заболявания.

прочети още

Каква е ролята на накисването и защо продуктите стават още по-полезни?

прочети още

Колко вида тахани познавате? А колко от тях сте опитвали? Знаете ли полезните им свойства?

прочети още

Ядките макадамия - защо са толкова полезни? Насладете се на невероятния им вкус и многобройните приложения.

прочети още

Работно време на куриерите и магазините на Mr. Almond за Коледните и Новогодишни празници 2021 г.

прочети още

Нашите подаръчни кутии са подходяща изненада за колеги, приятели, за цялото семейство...

прочети още

Продължаваме със серията статии, посветени на здравословното хранене. Днес разкриваме многобройните ползи от шам фъстъка за Вашето здраве!

прочети още

Бърза и здравословна рецепта за спаначени кюфтенца - вкусно пролетно предложение от Mr. Almond.

прочети още

Доставки и работно време на магазините Mr. Almond във връзка с предстоящите Великденски празници.

прочети още

Щастливи сме да Ви посрещнем в новооткрития магазин на Mr. Almond в Kaufland Ботевград!

прочети още

Доставки и работно време на магазините Mr. Almond във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

прочети още

Къде се раждат вкусните български лешници на Mr. Almond?

прочети още

Лешниците - с мощни антиоксидантни свойства и редица ползи за здравето. Вижте кои са те!

прочети още

Изцяло преобразен Ви очаква магазинът ни в жк. Младост 1, София. Заповядайте!

прочети още

Можете да поръчайте нашите продукти с приложението Foodpandа - доставяме експресно!

прочети още

Бадемово мляко без захар може да закупите във всички магазини от веригата Mr. Almond, а вече и онлайн.

прочети още

Масло от черен кимион - изключителен имуностимулатор - балансира всички нива на имунната система. Още за ползите му вижте в статията.

прочети още

Доставки и работно време на магазините Mr. Almond във връзка с предстоящите майски празници 2020.

прочети още

Заповядайте в новооткрития 21-ви магазин от веригата Mr. Almond в Кауфланд жк. "Овча купел" 1, ул. "Кукуряк" 3.

прочети още

Нови продукти в магазините на Mr. Almond - масло от бял трън и масло от черен кимион.

прочети още

Вижте работно време на всички търговски обекти на Mr. Almond, както и куриерите във връзка с предстоящите Великденски празници.

прочети още

Доставка на поръчки по време на обявеното извънредно положение заради Covid-19 в България.

прочети още

С функцията си на имуностимулатор селенът е изключително полезен при защита от грип и вирусни заболявания, каквото е коронавирусът COVID-19.

прочети още

Лененото семе се среща в редица разнообразни храни. Търсенето му днес се е увеличило многократно, а особено предпочитано от клиентите на Mr. Almond е мляното ленено семе. Ето защо.

прочети още

Известни още като индийски фъстък, ядките кашу са изключително здравословни и полезни. Днес представяме някои от най-значимите им качества.

прочети още

Здравословното хранене е едно от най-големите съвременни предизвикателества. Днес разкриваме многобройните ползи от бадемите за Вашето здраве!

прочети още

Винаги пресни и вкусни ядки? Важни съвети при покупка и правилно им съхранение.

прочети още

В първите дни на януари идва и специалната рецепта на Mr. Almond за сладки с ядки за силен старт на деня!

прочети още

Представяме Ви рецепта за таханови бисквитки с овесени ядки, стафиди и орехи от предложенята на Mr. Almond за месец номеври.

прочети още