Джинджифил с канела

  • Марка: Mr. Almond

Джинджифил с канела - перфектна комбинация между пикантен вкус, сладост и аромат на приказна канела. Джинджифилът с канела е изключително вкусен и може да се превърне в сладко изкушение, което да допринесе за висок тонус и добро настроение през целия ден.

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Характеристики
Доставка
Подробно описание

Джинджифил - ползи и полезни свойства

 

Кристализираният джинджифил е изкушение, нежно покрито със захар и канела. Той има антиспастично действие и много добре успокоява раздразнения стомах. Подпомага изхвърлянето на газовете и решава проблема с подутия корем. Джинджифилът оказва диуретичен ефект, който стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления. Действа като пробиотик и благоприятства за развиването на нормална флора в организма.

 

Кристализираният джинджифил помага за облекчаване на гаденето при бременност или при пътуване. Това по-специално се дължи на лютите му съставки (джинджероли и шогаоли), които стимулират метаболизма и тонизират мускулите на червата.

 

Джинджифилът е естествено средство за намаляване на холестерола, тъй като подобрява преработването и усвояването на мазнините. Подпомага имунната система и борбата с вирусите. Джинджифилът се смята за афродизиак, защото стимулира потока на кръвта в тялото, намалява световъртежа, спомага за предотвратяването на инфаркт.

Характеристики
Разфасовка
300 гр., 500 гр., 1 кг.
Доставка

За всяка поръчка над 60 лева, Mr. Almond осигурява безплатна доставка в цялата страна.