Доставки чрез Еконт и Спиди по време на извънредното положение

Доставки чрез Еконт и Спиди по време на извънредното положение

25 март 2020

Уважаеми клиенти,

 

Екипът на Mr. Almond прави всичко възможно направените поръчки от онлайна магазина да достигат до Вас в най-кратки срокове.

 

Във връзка с усложнената ❄️зимна обстановка❄️ и обявеното извънредно положение заради пандемията от Covid-19, някои от доставките се изпълняват с известно закъснение, поради извънредната натовареност на куриерите.

 

С всеки клиент се свързваме индивидуално, за да го информираме за очаквания час/ден за доставка, като практиката ни до момента показва, че при подобни случаи се касае за максимум 1 ден допълнително закъснение.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство!

 

Ние от своя страна продължаваме да даваме най-доброто от себе си и Ви гарантираме високото качество на продуктите Mr. Almond, което вече познавате.

 

Желаем Ви здраве!

 

Продуктите на Mr. Almond


С функцията си на имуностимулатор селенът е изключително полезен при защита от грип и вирусни заболявания, каквото е коронавирусът COVID-19.

прочети още

Лененото семе се среща в редица разнообразни храни. Търсенето му днес се е увеличило многократно, а особено предпочитано от клиентите на Mr. Almond е мляното ленено семе. Ето защо.

прочети още

Известни още като индийски фъстък, ядките кашу са изключително здравословни и полезни. Днес представяме някои от най-значимите им качества.

прочети още

Здравословното хранене е едно от най-големите съвременни предизвикателества. Днес разкриваме многобройните ползи от бадемите за Вашето здраве!

прочети още

Винаги пресни и вкусни ядки? Важни съвети при покупка и правилно им съхранение.

прочети още

В първите дни на януари идва и специалната рецепта на Mr. Almond за сладки с ядки за силен старт на деня!

прочети още

Представяме Ви рецепта за таханови бисквитки с овесени ядки, стафиди и орехи от предложенята на Mr. Almond за месец номеври.

прочети още