Доставка

Доставката на поръчка, направена от онлайн магазина mralmond.bg, се извършва до посочен адрес на клиента или офис на куриерските фирми "Еконт" и "Спиди" в цялата страна. На финалната стъпка от поръчката имате възможност да изберете предпочитания от Вас куриер и начина на доставка.

 

Важно! Цените на всички видове доставки се актуализират в реално време спрямо теглото на поръчката.

 

Всички поръчки, направени от 00:00 до 14:00 ч. се обработват в работното време на куриерите на същия ден и се доставят на следващия ден.

 

Всички поръчки, направени след 14:00 ч. се обработват в работното време на куриерите на следващия работен ден и се доставят ден по-късно.

 

Важно! Във връзка с обявеното извънредно положение в България са възможни минимални закъснения, които се дължат на свръх натовареността на куриерските фирми. Повече прочетете ТУК!

 

Доставка на ядкиПри поръчка над 50 лева - Mr. Almond осигурява безплатна доставка в цялата страна!

 

Важно! Цените на всички продукти от секциите "Сурови ядки", "Печени ядки", "Миксове", "Сушени плодове" и "Екзотични плодове" са обявени с базова цена на килограм.

 

За всеки един от продуктите имате възможност да избере желан грамаж, спрямо който цената се актуализира от системата. Цените на всички продукти в секция "Тахани" и "Бадемово мляко" е на брой в зависимост от обявената разновидност/разфасовка. Цените на всички продукти в секция "Други" е на килограм, освен ако изично не е обявена единствената възможна разновидност/разфасовка и цена на брой.